ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-01-2016, ora 12:32

Ieseni urmariti la nivel international, depistati de politisti

Articol de Madalina Irimia
In urma colaborarii dintre autoritatile straine si politistii ieseni, prin intermediul Biroul Sirene, au fost localizate si retinute pe teritoriul altor state europene trei persoane urmarite national si international.

Astfel, pe teritoriul Italiei, in Milano a fost depistat un barbat de 46 ani, din Iasi , care se sustragea executarii pedepsei de 5 ani inchisoare pentru comiterea infractiunilor de "inselaciune", "participatie improprie la fals intelectual", "fals in declaratii" si "uz de fals".

In baza mandatului de executare a pedepsei emis la data de 10.03.2015 de catre Tribunalul Iasi, barbatul a fost extradat si depus in Penitenciarul Rahova in vederea executarii pedepsei.

Tot in Milano a fost depistat un barbat de 35 ani, din comuna Bals, care se sustragea masurii arestarii preventive, fiind banuit de comiterea infractiunii de "talharie", dispusa in lipsa, la 08.08.2015 de catre Judecatoria Hirlau. Acesta a fost introdus in Arestul I.P.J. Iasi.

Din Amsterdam-Olanda, a fost extradat un tanar de 22 ani, care se sustragea executarii pedepsei de un an inchisoare pentru comiterea infractiunii de "furt calificat". In baza mandatului emis la 17.11.2015 de catre Judecatoria Iasi, acesta a fost extradat la data de 08.01.2016 fiind incarcerat inPenitenciarul Rahova in vederea executarii pedepsei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii