A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818926.1613.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni urmariti international, prinsi de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-07-2015, ora 10:52

Ieseni urmariti international, prinsi de politisti

Articol de Madalina Irimia
In urma colaborarii dintre politistii Biroului Urmariri si Biroul Sirene a fost depistat si retinut in Italia urmaritul national si international S. Adrian, de 31 ani, din oras Harlau, judetul Iasi, care se sustragea de la executarea pedepsei inchisorii, avand de executat 1 an inchisoare, pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei rutiere, conform mandatului de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Targu Neamt.

Barbatul a condus pe drumurile publice un autoturism fara a avea permis de conducere si a fost implicat intr-un accident soldat cu pagube materiale.

A mai fost depistat si retinut in Spania urmaritul national si international N. Gheorghe, de 68 ani, din Iasi, care se sustragea de la executarea pedepsei inchisorii de 4 ani, pentru savarsirea infractiunii de inselaciune, conform mandatului de executare a pedepsei inchisorii emis de instanta.

Barbatul, cu prilejul incheierii si executarii unor contracte comerciale, a indus in eroare o societate comerciala cu privire la valabilitatea unei plati efectuate.

Ambele persoane au fost incarcerate in penitenciar.
     
Tag-uri: iasi, urmariti, ipj
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii