A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756422.7982.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni urmariti international, prinsi de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-08-2013, ora 13:55

Ieseni urmariti international, prinsi de politisti

Articol de Madalina Irimia

In ziua de 21 august, politistii din cadrul Biroului Urmariri au organizat o actiune impreuna cu luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale si lucratori ai sectiilor de politie rurala Letcani si Miroslava, pentru localizarea si retinerea persoanelor urmarite.

In cadrul activitatilor desfasurate, s-a realizat localizarea si retinerea urmaritului international S. Ioan, de 42 ani, din comuna Miroslava. Acesta era urmarit national si international pentru faptul ca se sustragea de la executarea pedepsei inchisorii aplicata conform mandatului emis de Judecatoria Iasi la data de 23.04.2008 pentru comiterea infractiunii de furt. Persoana a fost depusa in Penitenciarul Iasi. De asemenea, in aceeasi zi politistii din cadrul Biroului Urmariri l-au identificat si retinut pe raza comunei Miroslava, pe F. Titi, de 40 ani, din comuna Mironeasa, jud. Iasi care se sustragea de la masura arestarii preventive, fiind suspectat de comiterea infractiunii de "trafic de droguri". Persoana in cauza a fost depusa in Arestul I.P.J. Iasi”, anunta IPJ Iasi.

Foto: romanialibera.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii