A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727799189.108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni prinsi in timp ce erau la furat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-08-2014, ora 10:36

Ieseni prinsi in timp ce erau la furat

Articol de Ana-Maria Onofrei

Ieri, 6 august, in jurul orei 07.00, politstii ieseni au depistat patru tineri care transportau un bagaj voluminos printre blocurile de pe strada Clopotari, din Iasi.

La aparitia organelor de politie acestia au incercat sa fuga si sa abandoneze bunurile.Au fost prinsi de politisti si identificati: B. Lucian, de 29 ani, T. G., de 13 ani, P. Madalina, de 16 ani, S. M., de 16 ani, toti din mun. Iasi. Asupra acestora au fost gasite mai multe bunuri a caror provenienta nu a putut fi justificata, respectiv un televizor, 4 telefoane mobile, un motor pentru masina de spalat si alte scule.” conform IPJ Iasi.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca bunurile ar fi fost sustrase dintr-o boxa ce apartine partii vatamate H. Paraschiva.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat in totalitate si predat partii vatamate.

In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Cercetarile continua in cadrul Sectiei 4 Politie cu banuitii in stare de libertate, urmand ca la finalizarea acestora, dosarul sa fie inaintat la Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, cu propuneri legale.

Foto: qmagazine.ro

     
Tag-uri: iasi, hoti, identificare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii