ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-05-2013, ora 13:32

Ieseni prinsi in flagrant de DIICOT in timp ce primeau un colet cu 1.100 de grame de cannabis (VIDEO)

Articol de Alexandra Stefanescu

Cinci persoane din judetul Iasi au fost surprinse in flagrant de politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T., in timp ce primeau un colet expediat din Spania, in care erau disimulate, in cutii de cereale si dulciuri, 1.100 de grame de cannabis.

La data de 8 mai a.c., politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iasi, au prins in flagrant cinci persoane, cu varste intre 27 si 54 de ani, in timp ce primeau un colet ce continea 1.100 de grame de cannabis, prin intermediul unei societati specializate in coletarie.

Din investigatiile efectuate, a reiesit ca drogurile urmau sa fie comercializate la diferiti consumatori de pe raza municipiului Iasi, acestea fiind expediate din Spania, disimulate in cutii de cereale si dulciuri.

In urma probatoriului administrat in cauza, ieri-noapte, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iasi au dispus retinerea pentru 24 ore fata de trei dintre suspecti, pentru comiterea infractiunilor de introducere de droguri de risc in tara si trafic de droguri. Ulterior, in cursul zilei de ieri, Tribunalul Iasi a dispus arestarea preventiva pentru 25 de zile, fata de doua dintre persoanele retinute, fata de alti doi suspecti, instanta a dispus masura obligarii de a nu parasi localitatea, iar fata de a cincea persoana s-a dispus cercetarea in stare de libertate.

In cazul in care vor fi gasiti vinovati, suspectii risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 10 la 20 de ani.

     
Tag-uri: DIICOT, Iasi, droguri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii