ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-02-2015, ora 08:42

Ieseni prinsi de politisti in timp ce conduceau fara permis

Articol de Cristian Amariei
In seara zilei de 4 februarie, politisti ai Biroului Rutier Iasi au oprit in trafic, pe str. Sf. Lazar din Iasi, un autoturism echipat taxi care circula din directia Palas Mall catre Bld. Anastasie Panu si nu a respectat semnificatia indicatorului “obligare viraj la dreapta”.

Conducatorul autoturismului a fost identificat in persoana lui C. Vasile, de 60 ani, din Iasi, care in momentul solicitarii documentelor a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autoritatile italiene pentru categoriile “A,B,C”, care nu prezenta elementele de siguranta ale unui permis de conducere emis de statul in cauza.

Totodata, acesta a prezentat o carte de identitate eliberata de autoritatile italiene si un certificat profesional taxi, ambele neprezentand elementele de siguranta specifice. In urma verificarilor efectuate la sediul Biroului Rutier Iasi s-a constatat ca acesta nu detine permis de conducere valabil pentru nici o categorie eliberat de statul roman. Totodata, la sediul Biroului Rutier, in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit faptul ca permisul de conducere prezentat este fals. in cauza este intocmit dosar penal.

In aceeasi seara, pe raza comunei Halaucesti, o patrula a Sectiei nr.6 politie Rurala Pascani, a depistat pe A. Eduard,de 31 ani, din localitate conducand un autoturism fara a poseda permis de conducere si avand o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost condus la Spitalul Municipal de urgente Pascani unde au fost recoltate probe biologice de sange, conform procedurilor, in vederea stabilirii alcoolemiei. in cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunilor de „conducere a unui vehicul fara permis de conducere” si „conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice”.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii