ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2014, ora 11:01

Ieseni prinsi de politisti dupa ce au furat zeci de litri de motorina din rezervorul unui tir

Articol de Ana-Maria Onofrei

In aceasta dimineata, la ora 04:00, politistii Sectiei 2 Politie Iasi au fost sesizati prin 112 de catre T. Constantin, de 35 ani, din comuna Ghindaoani, judetul Neamt, cu privire la faptul ca in timp ce dormea in cabina tirului care se afla parcat pe strada Canta , persoane necunoscute i-au sustras combustibil din rezervor.


Potrivit IPJ Iasi, „La fata locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de politie, care in urma verificarilor efectuate in zona, i-a depistat pe I. Alexandru, de 25 ani, din com. Valea Lupului si C. Nicoleta, de 21 ani, din com. Horlesti. Cele doua persoane au fost gasite ascunse in vegetatie pe malul Bahluiului. La o mica distanta au fost depistate doua canistre a cate 20 l fiecare si alte doua a cate 30 l fiecare pline cu motorina.

Cei doi au fost condusi la sediul politiei, pe numele lor fiind intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de „furt calificat”, iar politistii continua cercetarile in vederea stabilirii situatiei de fapt, urmand ca la finalizarea acestora sa se propuna solutie legala prin Parchet.

Foto: citynews.ro

     
Tag-uri: iasi, politie, hoti, motorina
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii