A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815493.677.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni prinsi bauti la volan
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-11-2014, ora 12:35

Ieseni prinsi bauti la volan

Articol de Madalina Irimia

In ultimele doua zile, politistii ieseni au depistat mai multi soferi care conduceau sub influenta alcoolului.

Pe data de 14 noiembrie, la ora 19:30, C. Constantin, de 41 de ani, din comuna Golaiesti, judetul Iasi, in timp ce conducea o autoutilitara, pe DC 16, dinspre localitatea Cilibiu catre localitatea Cotu lui Ivan, intr-o curba la dreapta, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a vitezei neadaptate la conditiile unui carosabil acoperit cu pietris, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Pe numele soferului s-a intocmit dosar penal, conform art. 336, alin.1 din Cod Penal.

Tot pe 14 noiembrie, la ora 20.05, a fost depistat in trafic, B. Florin, de 26 ani din oras Podu Iloaiei, care a condus un autovehicul pe D.E. 583 in loc. Budai, cu viteza de 91 kmh, control radar pe un sector de drum limitat la 60 kmh. In urma verificarilor efectuate, poltistii au stabilit ca soferul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. In urma testarii conducatorului auto a rezultat o valoare de 0,53 mgl alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere fara permis si conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

La data de 15 noiembrie, la ora 03:32, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, in timp ce actionau in vederea depistarii conducatorilor auto aflati sub influenta bauturilor alcoolice care se deplaseaza pe strada Palat, din municipiul Iasi, au oprit in trafic un autoturism, care circula dinspre Anastasie Panu spre Podu Ros.

Potrivit IPJ Iasi, „La volanul autoturismului se afla M. Ionut, de 33 ani, din mun. Iasi. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur in aerul expirat. A fost apoi condus pentru recoltarea unei mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.”

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 1 din Cod Penal.

Foto: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii