A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719680605.6342.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni pentru comiterea de inselaciuni prin metoda „ACCIDENTUL”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-02-2016, ora 12:01

Ieseni pentru comiterea de inselaciuni prin metoda „ACCIDENTUL”

Articol de Cristian Amariei
In cursul zilei de 28 februarie, politistii Sectiei 3 Politie Iasi sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi au efectuat 3 perchezitii domiciliare in comuna Tomesti, in Iasi si in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi, vizand persoane suspecte de comiterea ori complicitate la comiterea de inselaciuni prin metoda “ACCIDENTUL”.

Anchetatorii au stabilit ca A. Nicolae, de 38 ani si J. Costel, de 40 ani, ambii detinuti in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi (condamnati in alte cauze) sunt prezumtivii autori a mai multor fapte de inselaciune si complicitate la inselaciune.

Potrivit IPJ Iasi, „Cu ocazia cercetarilor au fost depistate si 2 femei, respectiv L. Cristina, de 27 ani, din mun. Iasi si B. Beatrice, de 20 de ani, din comuna Tomesti, stabilindu-se ca sunt prezumtivele autoare a 2, respectiv 4 infractiuni de „complicitate la inselaciune”. Au fost retinute pentru o perioada de 24 ore, introduse in arestul IPJ Iasi, urmand ca astazi, 29 februarie, sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerea de arestare preventiva.”
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii