A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835038.0826.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ieseni arestati dupa ce au comis numeroase infractiuni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-07-2015, ora 10:28

Ieseni arestati dupa ce au comis numeroase infractiuni

Articol de Cristian Amariei
Politistii din Iasi au retinut doi barbati cercetati pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente, in urma unui eveniment ce a avut loc la data de 14 iulie.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, au dispus continuarea urmaririi penale si retinerea pentru 24 ore a doi barbati, de 32, respectiv 37 de ani sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si lovire sau alte violente.

Cei in cauza sunt banuiti ca, la data de 14 iulie, in jurul orei 20.00, in urma unui conflict spontan in trafic cu un conducator auto pe care nu il cunosteau, ar fi patruns fara drept in curtea locuintei acestuia, unde s-ar fi intalnit cu alte doua persoane pe care le-ar fi agresat. Una dintre cele doua persoane agresate a fost transportata la spital, ulterior fiind externata.

Politistii ieseni continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale a celor doua persoane si luarii masurilor legale care se impun.

Foto: cugetliber.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii