ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
24-07-2015, ora 12:03

Ieseni amendati de jandarmi. Cum au tulburat linistea trecatorilor

Articol de Madalina Irimia
Pe 21 iulie in jurul orei 20.00, jandarmii ieseni au intervenit in zona Pacurari din Iasi, unde un barbat asculta muzica la intensitate mare, tulburand astfel linistea publica si deranjand ceilalti locuitori din zona.

Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii barbatului fiind sanctionat cu amenda in valoare de 300 lei.

In ziua de 22 iulie, in jurul orei 14.00, jandarmii ieseni au intervenit pe str. Costache Negri, unde un barbat adresa injurii si expresii jignitoare la adresa unei alte persoane.
Jandarmii au intervenit pentru stoparea comportamentului antisocial al barbatului, iar dupa stabilirea identitatii, acesta a fost sanctionat cu amenda in valoare de 100 lei.
Persoana careia i s-au adresat injurii a mentionat ca barbatul sanctionat a devenit nervos cand a fost rugat si i-a atras atentia sa nu intre intr-o zona in care se desfasurau lucrari si sa nu incurce muncitorii.

Tot pe 22 iulie, in jurul orei ora 20.00, jandarmii au intervenit pe sos. Nationala din Iasi, unde un barbat consuma o bautura spirtoasa dintr-un pet, iar pe fondul consumului de alcool savarsea in public fapte si gesturi obscene, indignand trecatorii.
Jandarmii au intervenit pentru restabilirea ordinii, barbatul fiind sanctionat cu amenda in valoare de 300 lei.
     
Tag-uri: iasi, amenzi, jandarmi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii