A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675518.7429.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesean prins de politisti dupa ce i-a furat telefonul mobil unei copile de 13 ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-07-2013, ora 12:14

Iesean prins de politisti dupa ce i-a furat telefonul mobil unei copile de 13 ani

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 7 iulie, Politia Municipiului Iasi a anuntata de catre P. Monica, de 44 ani, din Iasi, despre faptul ca in aceeasi zi, in jurul orei 07.40, fiicei sale in varsta de 13 ani, in timp ce se afla intr-un mijloc de transport in comun, persoane necunoscute, i-au sustras din buzunarul exterior al rucsacului ce il purta pe spate, un telefon mobil cauzandu-i un prejudiciu de 1300 lei.

In urma investigatiilor si a verificarilor efectuate, la data de 23.07.2013, politistii a fost adus la cercetari L. Florin, de 37 ani, din Iasi, suspect de comiterea furtului. In urma probatoriului administrat, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 ore, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, fiind prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunere de arestare preventiva si ulterior Judecatoriei Iasi care a admis cererea Parchetului, emitand pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pentru 20 zile “, anunta IPJ Iasi.

Barbatul a fost introdus in Arestul I.P.J. Iasi.

Pentru a evita astfel de situatii, politia va recomanda:

- Cand urcati intr-un mijloc de transport nu va lasati nici o clipa bagajele nesupravegheate;

- Folositi o borseta in care sa va pastrati portofelul, banii si telefonul mobil.Nu tineti banii sau telefoanele mobile in buzunarele laterale ale hainelor, sau in rucsac, sunt cele mai vulnerabile locuri;

- Cand urcati intr-un mijloc de transport, verificati incuietoarea posetei sau buzunarul in care aveti banii sau telefonul mobil.

- Mare atentie cand constatati ca pe strada ori iesind dintr-un mijloc de transport in comun, persoane straine se ciocnesc de dumneavoastra. Acestia pot fi uneori hoti, iar "coliziunea" este regizata. Controlati-va imediat geanta, portofelul, chiar de fata cu ei.

foto: rtv.net

     
Tag-uri: politie, arest, furt, telefon
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii