A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832989.7762.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesean prins beat la volan. Vezi ce alcoolemie avea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-01-2015, ora 09:24

Iesean prins beat la volan. Vezi ce alcoolemie avea

Articol de Cristian Amariei
In noaptea de 9 spre 10 ianuarie, in intervalul orar 16.00 – 06.00, politistii din cadrul Biroului Rutier au actionat pe raza Iasi, pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta in trafic, precum si pentru depistarea soferilor care conduc autovehicule fiind sub influenta alcoolului.

Au fost efectuate 52 testari alcoolscopice. Au fost aplicate 16 sanctiuni contraventionale, doar una fiind pentru alcool, iar 6 pentru nefolosirea centurii de siguranta.

In cadrul actiunii de monitorizare a traficului rutier, a fost depistat P. Constantin, de 47 ani, din Iasi, care conducea un auto pe raza municipiului Iasi si care a fost testat alcoolscopic intrucat emana halena alcoolica. In urma testarii a rezultat o alcoolemie de 0,90 mg per litru alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitaliceasca, pentru recoltare de probe biologice.”, informeaza IPJ Iasi.

Soferului i s-a suspendat dreptul de a conduce auto si i s-a intocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice au unui auto de catre o persoana aflata sub influenta alcoolului.”

Foto: protv.md
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii