A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727665011.7929.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iesean arestat dupa ce a jefuit o femeie de 88 de ani in plina strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-01-2015, ora 08:32

Iesean arestat dupa ce a jefuit o femeie de 88 de ani in plina strada

Articol de Madalina Irimia
La data de 13 ianuarie politistii au fost sesizati de catre D. Lenta, de 88 ani, din Iasi, care a povestit ca, in aceeasi zi, in jurul orei 12.30, un tanar necunoscut i-a smuls o sacosa in care avea 40 lei si acte personale, in timp ce se deplasa pe o strada din Iasi .

In urma actiunilor desfasurate de politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale si a investigatiilor efectuate in cauza, a fost depistat si adus la cercetari Z. Mircea, de 34 ani, din Iasi, banuit de comiterea faptei.

„In urma verificarilor si a audierii barbatului, s-a stabilit ca acesta este banuit de comiterea altor doua infractiuni:una de talharie si una de furt, in lunile noiembrie -decembrie 2014, cand ar fi sustras gentile altor doua batrane, de 84, respectiv 86 ani, in timp ce acestea se aflau pe scarile unor blocuri. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2400 lei.”, informeaza IPJ Iasi.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat parchetului cu propuneri legale. Politistii continua cercetarile, in vederea stabilirii situatiei de fapt si luarii masurilor legale care se impun.

Foto: b1.ro
     
Tag-uri: iasi, jaf, arest, ipj iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii