A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584190.8582.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul va fi gazda unui eveniment al Comitetului Regiunilor si al ALDE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-02-2013, ora 14:54

Iasul va fi gazda unui eveniment al Comitetului Regiunilor si al ALDE

Articol de Alexandra Stefanescu

In perioada imediat urmatoare Iasul va fi gazda a doua evenimente importante. In perioada 14 – 16 mai la Iasi va avea loc un seminar al membrilor Aliantei Democratilor si Liberalilor pentru Europa (ALDE) care fac parte din Comitetul Regiunilor.

Grupul va fi condus de catre Gijsbertus Antonius Alphons (Bas) VERKERK, Primarul orasului olandez Delft. Totodata, in perioada 17 – 18 iunie va avea loc un seminar al Comisiei pentru cetatenie, guvernanta, afaceri externe si institutionale (CIVEX) din cadrul Comitetului Regiunilor, delegatia urmand a fi condusa de catre Antonio Luis dos Santos da COSTA, Primarul orasului portughez Lisabona si totodata Presedintele Comisiei amintite.

Anuntul a fost facut de catre Cristian Adomnitei, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

Luni si marti am efectuat o vizita la Bruxelles, unde am participat la doua evenimente. Primul a fost o intrunire a membrilor Gruparilor Europene de Cooperare Teritoriala. Aceste structuri pot reprezenta o solutie in ceea ce priveste proiectele de infrastructura, de exemplu, avand alocat un buget foarte mare pentru perioada 2014 – 2020, prin care pot fi finantate multe proiecte de la nivel local sau regional. Am intocmit si un raport in urma acestei intalniri, pe care l-am inaintat grupului ALDE din cadrul Comitetului Regiunilor, Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania si Ministerului Transportului. A doua zi am fost la o intalnire a Comitetului Regiunilor. In urma acesteia membrii celor doua structuri au fost de acord sa participe la seminariile de la Iasi. Aceste eforturi le fac pentru ca avem nevoie de deschidere, avem nevoie sa respiram aer european, sa aratam ca Romania este membru de facto al Uniunii Europene si ca avem foarte multe lucruri frumoase de aratat”, a declarat Cristian Adomnitei.

Foto: infois.ro

     
Tag-uri: Iasi, eveniment, ALDE
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii