A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835124.2529.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul, sub avertizare de COD GALBEN de ploi, cu fulgere si grindina
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-07-2014, ora 10:01

Iasul, sub avertizare de COD GALBEN de ploi, cu fulgere si grindina

Articol de Cristian Amariei

Meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 17 judete din nordul, nord-estul si centrul tarii valabila marti, pana la ora 21.00.

Potrivit meteorologilor pe parcursul zilei de marti, 1 iulie, vor fi intervale cu instabilitate atmosferica accentuata in nordul, nord-estul si local in centrul tarii, unde vor fi averse ce vor avea caracter torential, se vor semnala descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 40 l/mp, scrie protv.ro.

Marti, cele mai multe ploi apar in nord, in nord-est si in centru. Vorbim de averse, cu fulgere si vant intens iar izolat poate sa apara grindina. Cantitatile de apa vor fi de 20l/mp si izolat se poate ajunge la 40l/mp. In celelalte regiuni pot sa apara cateva ploi dar la intensitate mai mica, mai ales in sud-est si in regiunile montane. Vom avea intre 18 si 28 de grade.

Miercuri, vremea va fi frumoasa si vor fi cateva ploi scurte de vara la munte iar noaptea in vest-nord-vest. Joi, va ploua destul de mult in toata tara. Peste zi in vest, in centru, in nord, in nord-est si local in sud iar noaptea in est, in sud-est si in centru. Vineri, mai apar cateva averse in est, in sud si la munte iar maximele vor fi de la 20 la 28 de grade.

Foto: oltenianews.com

     
Tag-uri: meteo, cod galben, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii