ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-05-2014, ora 16:57

Iasul se pregateste de Bal! Pe 30 are loc a treia editie a evenimentului Balul de La Castel

Articol de Alexandra Stefanescu

Fundatia Serviciilor Sociale Bethany anunta editia a III-a a evenimentului Balul de La Castel, cel mai important eveniment caritabil al anului din regiunea Moldovei. Pe 30 mai, incepand cu ora 19.00, Sala Ballroom va gazdui un eveniment de neuitat in prezenta celor mai de seama personalitati iesene si nu numai.

Cu o tematica speciala - Cinemateca in alb si in negru -, Balul de La Castel isi va impresiona invitatii prin recrearea atmosferei filmelor alb-negru, caracterizate de farmecul si eleganta inceputului de secol XX.

Cei peste 300 de invitati vor lua parte la un scenariu alcatuit din momente de muzica, dans, pantomima, impreuna cu alte cadre deosebite, menite sa reproduca atmosfera speciala a temei.

Irina PACURARIU alaturi de Pavel BARTOS vor fi anul acesta gazdele Balului de La Castel, aducand, prin sarmul lor, un plus de eleganta si umor in mijlocul evenimentului. De asemenea, alte nume celebre ale scenei romanesti precum Felicia Filip, Daniela Nane, Adrian Naidin, Olimpia Melinte si Radu Ghilas vor intregi, prin prestatiile artistice, scopul nobil si elegant al Balului.

Evenimentul care a intrat deja in traditia filantropiei locale isi propune sa creeze, in fiecare an, un cadru in care iesenii isi pot manifesta cu eleganta generozitatea si grija pentru cei in nevoie. Astfel, invitatii si sustinatorii Balului vor avea oportunitatea sa isi completeze colectiile personale prin achizitionarea unor obiecte de arta valoroase si cadouri de colectie in cadrul licitatiei caritabile. Artisti plastici consacrati precum Nagy Oszkar, Silvia Radu, Constantin Radinschi, Ioan Papazoglu, Istvan Prihoda, Camelia Mitea, Gheorghe Popovici, Iulian Bordianu, Ceban Victoria vor fi prezenti, prin lucrarile lor, la eveniment.

Balul de La Castel a fost initiat in urma cu 3 ani de Fundatia Bethany cu scopul de a aduna fondurile necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati. Evenimentul s-a bucurat de mult succes in cele doua editii precedente, lucru demonstrat de suma de 95.000 lei mobilizata – bani cu care Bethany a amenajat si sustinut serviciile centrului propriu de recuperare pentru copii cu dizabilitati.

De asemenea, peste 350 de persoane importante din Iasi au fost prezente la eveniment in ambele editii.

Participarea la Balul de La Castel se poate face pe baza unei invitatii in valoare de 500 de lei, valabila pentru doua persoane. Suma, reprezentand donatia participantilor pentru cauza evenimentului, poate fi achitata direct catre organizatori sau in contul Fundatiei Bethany: RO17BACX0000000808906000 deschis la UniCredit Tiriac Bank SA. Scopul final al evenimentului este acela de a sprijini cei 35 de copii cu dizabilitati asistati de Fundatia Bethany.

     
Tag-uri: bal, castel, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii