A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720271178.1986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul, impanzit de radarele Politiei Rutiere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2013, ora 07:09

Iasul, impanzit de radarele Politiei Rutiere

Articol de Alexandra Stefanescu

Politia ieseana a luat masuri suplimentare pentru o intoarcere in siguranta a pelerinilor catre domiciliu. In acest sens, la data de 14 octombrie, politistii rutieri vor fi prezenti pe principalele artere rutiere din judet. Acestia se afla in strada pentru asigurarea fluentei traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere si combaterea incalcarii regimului legal de viteza.

Politia Rutiera atrage atentia participantilor la traficul rutier sa respecte regulile de circulatie si sa nu uite de politetea rutiera!

Politistii vor monitoriza traficul rutier, find prezenti cu autospecialele dotate cu aparatura de inregistrare, in vederea prevenirii evenimentelor grave si combaterii incalcarii regimului legal de viteza, fiind monitorizata principala artera din judet: DE 583, pe portiunea Iasi – Pascani, dar si celelalte aglomerari urbane.

Politia ieseana, prin intermediul Politiei Rutiere, recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.

Totodata, politistii rutieri atrag atentia asupra respectarii regimului legal de viteza intrucat viteza excesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic, reprezinta principalul factor generator al accidentelor rutiere in Romania.

Foto: codrosu.ro

     
Tag-uri: radar, politie, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii