A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727692041.6807.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul, gazda pentru Olimpiada Nationala de Informatica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
30-03-2012, ora 12:49

Iasul, gazda pentru Olimpiada Nationala de Informatica

Articol de Alexandra Stefanescu

In intervalul 30 martie - 5 aprilie, se va desfasura la Iasi Olimpiada Nationala de Informatica, la care sunt asteptati peste 500 de elevi din toata tara, dintre care 304 de liceu si 259 de gimnaziu.

Festivitatea de deschidere are loc sambata, 31 martie, la ora 17.00, in Sala de festivitati a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara "Ion Ionescu de la Brad" Iasi.

Elevii de gimnaziu vor sustine proba de concurs duminica, 1 aprilie, iar cei care se vor califica pentru baraj vor sustine a doua proba luni, 2 aprilie, in vederea selectarii lotului national.

Elevii de liceu vor sustine doua probe de concurs, in zilele de 1 si 2 aprilie, iar cei calificati la baraj vor sustine a treia proba miercuri, 4 aprilie. Toate probele de concurs vor dura cate 4 ore si vor consta in rezolvarea a 2- 4 probleme de natura algoritmica.

Proba pentru liceu se desfasoara la Colegiul National Costache Negruzzi, la Liceul de Informatica Gr. Moisil si la Colegiul Tehnic Gh. Asachi, iar proba pentru gimnaziu la Colegiul Tehnic de Electronica si Telecomunicatii, la Colegiul Tehnic D. Sturdza si la Grup Scolar Constantin Brancusi.

Numerosi profesori sunt implicati in organizarea acestei olimpiade: 85 in comisia nationala, 80 de profesori insotitori si peste 100 de profesori asistenti.

Foto: agentia.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii