A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727673006.2339.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasul este campionul alocarii de fonduri pentru tineret
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-06-2016, ora 11:11

Iasul este campionul alocarii de fonduri pentru tineret

Articol de Cristian Amariei
Cu un milion de lei alocare in 2016, Municipiul Iasi se afla pe prima pozitie la nivel national in ceea ce priveste alocarea fonduri destinate activitatilor de tineret. Iasul este urmat de Timisoara, cu 815.000 lei, si Bacau, cu 300.000 de lei.

Aceste date au fost incluse intr-un studiu realizat de Centrul pentru Politici Educationale (CPE), alaturi de Societatea Academica din Romania (SAR) si Consiliul Tineretului din Romania (CTR). Proiectul, intitulat „Tineri pentru democratie: transparenta si buna guvernare in alocarea si gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autoritatilor locale”, s-a desfasurat in perioada aprilie 2015 – martie 2016 si a fost finantat prin granturile SEE 2009 – 2014.

„Ne-am propus ca acest proiect sa incurajeze si faciliteze implementarea principiilor bunei guvernante, precum si instituirea unui dialog sustinut intre autoritati si reprezentantii mediului asociativ de tineret. Materialele sunt rezultate ale activitatilor derulate in cadrul proiectului, printre care un proces amplu de consultare a tinerilor si autoritatilor publice locale organizate in Timisoara, Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Galati, monitorizarea pe durata a sase luni a 11 Consilii Judetene si Consilii Locale, precum si realizarea unor studii si cercetari privind practica internationala in domeniu (…). Parteneriatul dintre organizatiile de tineret si autoritatile publice locale este in beneficiul tuturor, contribuind atat la imbunatatirea modului de aplicarea a Legii 350/2006 – Legea Tinerilor de catre autoritatile locale, precum si la cresterea gradului de implicare a tinerilor in problemele comunitatii”, a declarat Daniela Alexe, Presedintele Centrului pentru Politici Educationale.
     
Tag-uri: iasi, fonduri, tineret
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii