ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
01-11-2012, ora 18:14

Iasul are nevoie de un PALAS industrial

Articol de Diana Dumitriu

Presedintele PDL, Gabriel-Mihai Surdu, sustine nevoia revitalizarii zonei industriale ale municipiului Iasi prin sustinerea unei investitii asemanatoare ansamblului urbanistic din centrul orasului.

PDL propune iesenilor sustinerea unui program de reindustrializare locala. Statul detine inca numeroase active slab puse in valoare. Atragerea unor investitori puternici este posibila prin concesionarea acestor active la preturi modice in schimbul unor redevente anuale si a oferirii de garantii in crearea a minim 1.000 de noi locuri de munca pentru fiecare hala industriala oferita. De asemenea, consider ca si universitatile iesene pot fi un stimulent major pentru aparitia acestor investitii care pot fi reale generatoare de noi locuri de munca”, a declarat presedintele PDL Iasi, Gabriel-Mihai Surdu.

Practic, activele aflate in proprietatea statului pot fi puse la dispozitia potentialilor investitori in regim de parteneriat public-privat sau in orice alta forma de asociere care sa aiba ca principal scop recrearea zonei industriale ale Iasului.

Presedintele PDL Iasi sustine faptul ca acest lucru este posibil daca autoritatile locale si cele centrale vor actiona in interesul Iasului si implicit al iesenilor.

PDL Iasi solicita celorlalte partide politice sa se alature acestui demers pentru binele Iasului.

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii