A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829416.0837.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasiul are un nou prefect. Dan Carlan ii ia locul lui Romeo Olteanu. Fostul prefect si-a dat demisia de onoare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-08-2014, ora 09:01

Iasiul are un nou prefect. Dan Carlan ii ia locul lui Romeo Olteanu. Fostul prefect si-a dat demisia de onoare

Articol de Cristian Amariei

Guvernul Ponta a decis ieri ca Iasiul sa aiba un nou prefect. Dan Carlan i-a luat locul lui Romeo Olteanu, care si-a inaintat demisia din functie dupa ce a fost prins baut la volan. Numirea lui Dan Carlan va fi publicata in Monitorul Oficial.

Dan Carlan a declarat pentru Digi24 Iasi ca a fost surpins de aceasta numire, ca a primit vestea cu maxima responsabilitate. ”Intentionez sa imi achit obligatiile bazandu-ma pe toata experienta mea de 18 ani in administratia locala, centrala si Parlament”, a declarat Carlan.

Dan Carlan si-a inceput cariera politica la liberali, a fost consilier local si a candidat de mai multe ori la primaria Iasi (1996, 2000, 2004). A trecut la Partidul Democrat in 2004, a avut un mandat de senator, apoi secretar de stat in Ministerul Mediului.

Daca in 2012 a fost coordonatorul campaniei USL pentru candidatul Gheorghe Emacu, in 2013 a intrat in consiliul judetean al PSD. Pe blogul sau, Dan Carlan a sustinut ca a luat aceasta decizie dupa ce a fost sunat de Gheorghe Nichita. „Dupa ce PNT-deleul m-a aruncat la gunoi, cu munca mea idiot de onesta cu tot, am vrut sa dispar de tot din clubul politicii şi sa-mi vad de Tarcaul meu. M-a sunat insa, la un moment dat, un om pe care l-am lovit de multe ori in necruţatoarea competiţie politica. Mi-a propus sa nu ies la pensie anticipata, din necaz, ci sa-mi valorific experienţa alaturi de el, intr-un proiect la care am visat amandoi in decursul timpului – Iaşi, Capitala Regionala”, scrie Carlan.

Dan Carlan ocupa locul lasat liber de Romeo Olteanu. Acesta si-a dat demisia dupa ce a fost prins baut la volan, saptamana trecuta. El a fost implicat intr-un accident de circulatie, in drum spre stadion.

Foto: gazetadedimineata.ro

     
Tag-uri: iasi, prefect, dan carlan
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii