A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584018.2142.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Zeci de sanctiuni pentru vitezomani, carutasi si biciclisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2014, ora 11:54

Iasi: Zeci de sanctiuni pentru vitezomani, carutasi si biciclisti

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 22 mai, efectivele de politie rutiera din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene au organizat o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere a caror cauza este viteza excesiva sau indisciplina in trafic a biciclistilor, mopedistilor si carutasilor.

In cadrul actiunii au fost aplicate 44 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 17.857 lei, 23 de soferi fiind sanctionati pentru nerespectarea regimului legal de viteza. Totodata, politistii au retinut 8 permise de conducere.

A fost depistat soferul unui autoturism, S. Igor, de 30 ani, din Republica Moldova, in timp ce conducea un autoturism pe DN 28, in localitatea Sarca, fiind inregistrat de aparatul radar circuland cu viteza de 101 km/h, in zona cu limitare de viteza la 50 km/h. Barbatul a fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda (765 lei), iar ca masura complementara permisul de conducere i-a fost retinut in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

Foto: pressalert.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii