A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830980.3184.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Zece medalii cu aur pentru Casa de Vinuri Cotnari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
12-06-2015, ora 09:14

Iasi: Zece medalii cu aur pentru Casa de Vinuri Cotnari

Articol de Cristian Amariei
Societatea viniviticola Casa de vinuri Cotnari a obtinut zece medalii de aur la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2015 pentru vinurile din gamele Colocviu si Domenii.

Victor Deleanu, presedintele Consiliului de Administratie al Casei de Vinuri Cotnari, a declarat, joi, ca la aceasta competitie, la care au participat 900 de vinuri din 27 de tari, vinurile din gamele Colocviu si Domenii au primit zece medalii de aur din partea celor 30 de membri ai juriului.

"Casa de Vinuri Cotnari este pe drept numita producatorul de vin al Generatiei de Aur. Cei din cea de-a doua generatie au revolutionat tehnologia de producere a vinurilor din Podgoria Cotnari, completand cu noi game de vinuri moderne, vinurile traditionale ale Cotnariului. Priviti la inceput cu neincredere de catre concurenti si nu numai, in ultimul an am inceput sa impresionam prin calitatea deosebita a noilor vinuri care se produc in Podgoria Cotnari. Foarte impresionati au fost si cei peste 30 de membri ai juriului, de la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2015. in clasamentul final Casa de Vinuri Cotnari este producatorul de vin care a primit cele mai multe medalii de aur", a declarat Victor Deleanu.
     
Tag-uri: iasi, cotnari, premii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  04.06.2017 21:54

wh0cd6285574 baclofen 25mg bentyl 10 mg cialis tablets online levitra arimidex for breast cancer

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii