ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-04-2014, ora 11:14

Iasi: Vitezoman prins ruland cu peste 100 km/h in localitate

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe 10 aprilie, politistii rutieri au actionat pe raza mun. Iasi pentru cresterea sigurantei rutiere, prevenirea si combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, depistarea conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza sau nu acorda prioritate de trecere pietonilor aflati in traversarea strazii prin locuri special amenajate semnalizate corespunzator, punand in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

A fost aplicate 33 sanctiuni contraventionale, in valoare de 11.700 lei, dintre care 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, fiind retinute in vederea suspendarii 5 permise de conducere.

“ B. Florin, de 35 ani, din Barlad jud. Vaslui, conducea autoutilitara Dacia pe DN 28(E583) in afara localitatii Sarca dinspre Tg. Frumos spre Iasi, fiind inregistrat de aparatul radar circuland cu viteza de 104 km/h, in zona cu limitare de viteza la 50 km/h. Acesta fost sanctionat contraventional cu 9 puncte amenda, iar ca masura complementara permisul de conducere i-a fost retinut in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

Foto: incomod.ph

     
Tag-uri: sofer, viteza, localitate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii