ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-09-2014, ora 12:10

Iasi: Un taximetrist a dejucat planurile unui infractor care intentiona sa jefuiasca o batrana de 82 de ani prin „metoda accidentul”

Articol de Ana-Maria Onofrei

Un taximetrist din Iasi a dejucat planurile unui hot care incerca sa fure de la o batrana, apeland la metoda de inselaciune „Accidentul.”

Pe data de 19 septembrie, la ora 11:39, S. Teodora , de 82 ani , se afla la domiciliu cand a fost apelata pe telefonul fix de catre o persoana care s-a recomandat a fi politist si a precizat ca fiul sau a suferit un accident rutier grav, in urma caruia i-au fost fracturate membrele inferioare si coloana vertebrala. Persoana i-am mai spus batranei ca fiul acesteia este transportat de urgenta la spital, iar pentru operatie este nevoie de bani.

Batrana a precizat persoanei ca are la domiciliu doar suma de 5500 lei , iar aceasta i-a cerut sa predea banii unui taximetrist ce urma sa ajunga in scurt timp la adresa de domiciliu.

Taximetristul a ajuns la adresa indicata prin dispecerat, a ridicat suma de bani, iar apoi, constientizand ca batrana este victima a unei infractiuni, s-a prezentat la sediul Sectiei 4 Politie unde a declarat cele intamplate si a predat banii.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

In cauza s-au intocmit acte de urmarire penala sub aspectul comiterii infractiunii de tentativa de inselaciune. Politistii continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala.

Banii au fost restituiti persoanei vatamate.

Politistii va recomanda sa nu trimiteti sume de bani persoanelor necunoscute, iar atunci cand vi se prezinta astfel de situatii sa verificati si din alte surse (prieteni sau rude), pentru a stabili daca sunt reale sau nu.

Foto: puterea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii