ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-05-2014, ora 12:39

Iasi: Un talhar minor smulgea bunurile din mainile victimelor si era violent in plina strada

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 15 mai, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au organizat o actiune pe raza municipiului Iasi, pentru prevenirea si combaterea infractionalitatii stradale, precum si pentru depistarea si aducerea la cercetari a persoanelor banuite de astfel de fapte.

In cadrul actiunii a fost depistat un minor de 17 ani, din municipiul Iasi, care a fost adus la cercetari, fata de acesta existand indicii privind comiterea unor infractiuni de furt, talharie si tentativa de talharie. In urma cercetarilor efectuate de politisti, a rezultat faptul ca tanarul este banuit de comiterea a 13 infractiuni de furt, talharie si tentativa de talharie , in perioada 29 aprilie – 14 mai a.c. Astfel, minorul deposeda persoanele vatamate de telefonul mobil, iar in intervalul mentionat ar fi sustras 10 telefoane mobile, 8 fiind recuperate de politisti, ulterior fiind restituite victimelor”, anunta IPJ Iasi.

Tanarul a fost retinut pentru 24 ore , fiind introdus in Arestul I.P.J. Iasi, urmand a fi prezentat Parchetului cu propuneri legale.

Foto: viatavalcii.ro

     
Tag-uri: talharie, minor, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii