A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584202.3524.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Un nou centru de servicii sociale in str. Decebal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-05-2014, ora 14:48

Iasi: Un nou centru de servicii sociale in str. Decebal

Articol de Alexandra Stefanescu

Primaria Municipiului Iasi, prin Directia de Asistenta Comunitara in parteneriat cu Parohia “Sfanta Mahrama a Domnului si Sfintii Martiri Brancoveni” din Cartierul Dimitrie Cantemir – Iasi, inaugureaza luni, 5 mai, la ora 12.00, Centrul de Servicii Social-Comunitare, care va avea sediul in incinta Punctului Termic nr. 13 din strada Decebal nr. 11B. Serviciile oferite in cadrul acestui centru se vor adresa urmatoarelor categorii de persoane:

1. Copiii proveniti din familii aflate in situatii de risc (atat a celor defavorizate cat si a familiilor in care unul sau ambii parinti sunt plecati la munca in strainatate) carora li se va asigurara desfasurarea in conditii optime a unor activitati scolare si extrascolare in vederea prevenirii abandonului scolar;

2. Femei cu risc social – pentru care se vor derula programe impotriva discriminarii femeii pe piata muncii;

3. Persoane varstnice – se urmareste imbunatatirea calitatii vietii persoanelor de varsta a treia din Municipiul Iasi, care se confrunta cu probleme asociate solitudinii, prin oferirea oportunitatii de petrecere a timpului liber intr-un centru de zi, promovarea si respectarea drepturilor persoanelor de varsta a treia prin stimularea solidaritatii sociale si armonizarea relatiilor dintre societate si categoria varstnicilor.

4. Persoane fara adapost – pentru care se urmareste realizarea unui sistem integrat care va acorda si in viitor asistenta persoanelor fara adapost, aflate in pragul saraciei extreme.

In cadrul centrului se vor desfatura activitati cu specific social pentru persoane vulnerabile din zona, dar si activitati cultural-recreative, tocmai pentru a diminua riscul aparitiei unor comportamente cu caracter periculos, anti-social.

Foto: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  30.05.2017 14:08

wh0cd346074 furosemide effexor tamoxifen online

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii