ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-08-2015, ora 11:03

Iasi: Un fals comisar de politie a solicitat bani unei femei, folosind metoda „accidentul rutier”

Articol de Madalina Irimia
Pe 14 august, la ora 12:00, politistii Sectiei 4 Politie au fost sesizati prin 112 de catre o femeie de 77 ani, cu privire la faptul ca, la data de 14.08.2015, in jurul orelor 12:00, a fost victima unei ,,tentative de inselaciune”.

Astfel aceasta a fost contactata telefonic, de catre un barbat necunoscut, care s-a recomandat ca fiind „comisarul Barzu” de la Politia Rutiera, acesta spunandu-i ca nepotul sau ar fi avut un accident rutier, lovind un copil si i-a solicitat suma de 3200 Euro pentru a nu se lua masurile legale impotriva acestuia.

Apelantul a stabilit cu femeia sa predea suma de bani unei persoane cu care victima urma sa se intalneasca in zona Nicolina din Iasi.

Femeia de 77 ani a constientizat ca este victima unei tentative de inselaciune si a anuntat politistii. In zona Nicolina, ea s-a intanit cu o tanara, care i-a solicitat banii. Aceasta din urma a fost identificata: Z. Elena, de 25 ani si le-a declarat politistilor ca efectua un serviciu pentru o alta persoana.

Pe numele tinerei s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de „complicitate la tentativa la inselaciune”, iar cercetarile continua in cadrul Sectiei 4 Politie, pentru stabilirea intregii activitati infractionale si luarea masurilor legale.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii