A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834004.056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Un batran de 83 de ani a dejucat planurile unui infractor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-08-2013, ora 12:52

Iasi: Un batran de 83 de ani a dejucat planurile unui infractor

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 5 august politistii au fost anuntati de catre C. Gheorghe, de 83 ani, din Iasi, despre faptul ca o persoana necunoscuta, sub pretextul ca este avocat, l-a anuntat ca fiul sau, care se afla in Germania a produs un grav accident rutier, si i-a pretins sa plateasca suma de 4.500 lei pentru ca partea vatamata sa nu formuleze plangere penala, discutia fiind purtata la telefon.

Petentul si-a dat seama ca este vorba de o inselaciune si s-a prezentat la sediul sectiei de politie unde a depus plangere. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune, iar cercetarile continua pentru identificarea autorului si tragerii la raspundere penala. Recomandam persoanelor care primesc astfel de apeluri, sa verifice si din alte surse informatiile care li se prezinta (rude, prieteni) pentru a stabili daca acestea sunt reale sau nu”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: batran, Iasi, bani, escroc
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii