A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727799756.262.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Un batran a fost jefuit in plina strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-08-2014, ora 09:50

Iasi: Un batran a fost jefuit in plina strada

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 18 august, un batran de 75 ani, din Ruginoasa, a reclamat la Politia municipiului Pascani ca, in jurul orei 08:30, a fost lovit pe strada Moldovei de un barbat necunoscut, care apoi i-a sustras din buzunar suma de 200 euro.

Politisti au stabilit ca victima a venit in Pascani cu intentia de a schimba in lei suma de 200 euro. In timp ce se afla in zona unei case de schimb valutar de pe strada Stefan cel Mare a fost acostat de un tanar necunoscut, care i-a propus un schimb valutar avantajos, cu care persoana vatamata a fost de acord. S-au deplasat cativa metri impreuna pe trotuar, moment in care barbatul respectiv l-a lovit cu pumnul in abdomen, dupa care i-a sustras din buzunarul camasii suma de bani si a fugit.

Potrivit IPJ Iasi, „In cauza se continua cercetarile, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor comiterii faptei, identificarii autorului si recuperarii prejudiciului, sub aspectul savarsirii infractiunii de “talharie”.”

Pentru prevenirea unor astfel de fapte, Politia va recomanda:

- nu efectuati schimburile valutare, decat la case schimb autorizate;

- fiti suspiciosi fata de persoanele care va acosteaza si va prezinta diverse oferte tentante. De obicei scopul lor este altul: sa va pacaleasca sau sa va fure. In niciun caz nu veti avea castigat!

- nu va laudati persoanelor necunoscute cu bani sau valori pe care le aveti asupra voastra sau acasa;

- nu afisati ostentativ obiectele de valoare (lantisoare, bratari).

Foto: ex-press.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii