ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-03-2016, ora 10:02

Iasi: Tigari nedeclarate ascunse intr-un autoturism, depistate la frontiera

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera, impreuna cu lucratorii vamali, au descoperit aproximativ 14.600 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care un cetatean roman a incercat sa le introduca ilegal in tara ascunse intr-un loc special amenajat sub roata de rezerva, in jurul rotii de rezerva si in structura portbagajului autoturismului pe care il conducea.

Pe 21 martie a.c., in jurul orei 06.20, la PTF/ Sculeni ITPF Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman C. Lucia, in varsta de 44 de ani, domiciliata pe raza judetului Botosani, conducand un autoturism marca Hyundai Coupe, inmatriculat in Romania.

In baza unor informatii detinute, politistii de frontiera au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amanuntit. S-a procedat astfel la efectuarea unui control asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit intr-un loc special amenajat sub roata de rezerva, in jurul rotii de rezerva si in structura portbagajului mijlocului de transport, ascunse in scopul sustragerii de la controlul de vamal, 14.600 tigarete, cu timbru de acciza R.Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigarilor, in valoare de aproximativ 6.614 lei, si a autoturismului, in valoare de 6.795 lei, in vederea confiscarii, totodata persoanei in cauza fiindu-i aplicata o sanctiune contraventionala cu amenda in valoare de 7.500 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii