ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
08-03-2016, ora 11:25

Iasi: Tigari de contrabanda transportate cu bicicleta

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au depistat doi tineri care transportau cu bicicletele 19.460 tigarete de contrabanda.

La sfarsitul saptamanii trecute, actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au declansat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari. In cadrul actiunii, au oprit pentru control, pe directia localitatii de frontiera Frasuleni, doi barbati, care transportau pe biciclete doua genti voluminoase.

Potrivit ITPF Iasi „In urma controlului efectuat asupra gentilor lucratorii nostri au constatat ca acestea contin tigarete marca Plugarul cu timbru de acciza Republica Moldova. Cu privire la cele constatate, cele doua persoane, in varsta de 17 si 15 ani, au declarat ca au gasit un colet cu tigari abandonat in apropierea frontierei si s-au gandit sa le transporte in localitatea de domiciliu pentru a le comercializa.”

In urma inventarierii continutului celor doua genti, a rezultat cantitatea de 19.460 tigarete, marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

Tigaretele in valoare de 4.347 lei au fost ridicate in vederea confiscarii politistii de frontiera efectuand acum cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera din Republica Moldova in vederea stabilirii intregii arii infractionale si depistarii tuturor persoanelor implicate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii