ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-12-2015, ora 09:09

Iasi: Tigarete ascunse in caserole cu coliva si intr-un laptop, descoperite la frontiera

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi- feroviar, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 1.400 tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova, ascunse in caserole cu mancare si intr-un laptop apartinand unui cetatean din Republica Moldova.
Pe 15 decembrie a.c., ora 08.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Iasi - feroviar s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din Republica Moldova Valeriu G., in varsta de 21 de ani, pasager in trenul accelerat 1061 care circula pe relatia Ungheni-Iasi.
In urma controlului efectuat asupra bagajelor tanarului, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit ascunse in caserole cu coliva si in laptopul personal, ascunse in vederea sustragerii de la controlul vamal, 1.400 de tigarete, cu timbru de acciza Republica Moldova.
Conform prevederilor legale autoritatea vamala a luat masura ridicarii tigaretelor in valoare de 826 lei in vederea confiscarii, iar tanarul a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 5.000 lei.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii