A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664951.0756.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Targ de locuri de munca in strainatate pentru medici si asistente, in luna aprilie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-03-2013, ora 14:59

Iasi: Targ de locuri de munca in strainatate pentru medici si asistente, in luna aprilie

Articol de Madalina Irimia

MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical, revine in Romania cu sute de oferte de locuri de munca in strainatate pentru medici, asistente, dentisti si pentru alti profesionisti din sanatate, in luna aprilie din acest an fiind organizate mai multe evenimente de acest tip in marile orase din tara.

Potrivit unui comunicat al organizatorului, oferta locurilor de munca pentru domeniul medical este pentru Marea Britanie, Germania, Elvetia, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari.

Agenda evenimentelor MedPharm Careers include seminarii si workshop-uri despre oportunitatile de dezvoltare profesionala in domeniul sanitar, dar si posibilitatea de a participa gratuit la un curs de engleza medicala.

Reprezentantii invitati sa participe la targ sunt specializati in recrutare in domeniul medical. Acestia vor raspunde la toate intrebarile si vor explica toate procedurile si documentele necesare pentru a putea lucra in strainatate.

Primul eveniment va avea loc in Bucuresti, in data de 20 aprilie 2013, la Hotel Capital Plaza, urmatorul la Iasi, in 21 aprilie 2013 (Hotel Ramada), Brasov - 22 aprilie 2013 (Hotel Ramada), Targu Mures - 24 aprilie 2013 (Hotel Continental), Oradea - 26 aprilie 2013 (Hotel Ramada), Cluj-Napoca - 27 aprilie 2013 (Hotel Golden Tulip), Timisoara - 28 aprilie 2013 (Hotel Timisoara).

MedPharm Careers este un targ de locuri de munca din intreaga lume, unde sute de specialisti, exclusiv din domeniul sanitar, cauta oportunitati de a evolua si a se dezvolta profesional. Sunt organizate peste 100 de evenimente pe an in toate marile orase europene.

Sursa: AGERPRES

Foto: paginamedicala.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii