A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674836.2761.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Tanar depistat conducand desi nu avea acest drept
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-04-2015, ora 10:55

Iasi: Tanar depistat conducand desi nu avea acest drept

Articol de Cristian Amariei
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat un tanar care conducea un autoturism desi nu obtinuse niciodata acest drept.

Pe 20 aprilie, in jurul orei 10.45, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au oprit in trafic pentru control, pe raza localitatii de frontierei Moreni, un autoturism marca Peugeot 407, inmatriculat in Ilfov, condus de cetateanul roman Florin A., in varsta de 22 ani.

Deoarece la controlul documentelor tanarul nu a putut prezenta permisul de conducere, lucratorii nostri au procedat la efectuarea unor verificari specifice in urma carora au stabilit faptul ca Florin A. nu a obtinut niciodata dreptul de a conduce.
Pe numele barbatului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.”, a declarat subcomisar de politie Denis Lazar, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii