A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865248.1775.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Suspecti de trafic de droguri de risc, arestati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-01-2014, ora 16:18

Iasi: Suspecti de trafic de droguri de risc, arestati

Articol de Alexandra Stefanescu

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Iasi si procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iasi au surprins in flagrant un barbat, in timp ce vindea cannabis. In urma efectuarii a opt perchezitii la locuintele mai multor suspecti de trafic de droguri, a fost ridicat peste 780 de grame de cannabis.

“Pe data de 30 ianuarie, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi si procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iasi au prins in flagrant un barbat, in timp ce vindea cannabis. Asupra suspectului au fost gasite 13 grame de cannabis. In urma investigatiilor, a reiesit faptul ca, in perioada 2013 – 2014, suspectul, impreuna cu alte persoane, ar fi detinut si comercializat diferite cantitati de droguri, pe raza municipiului Iasi. La aceeasi data, au fost efectuate opt perchezitii, la locuintele mai multor suspecti, in urma carora au fost ridicate, in vederea cercetarilor, 783,12 grame de cannabis”, anunta IPJ Iasi.

16 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iasi, in vederea audierii. In urma probatoriului administrat in cauza, doi dintre suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand a fi sesizat Tribunalul Iasi cu propunere de arestare preventiva, iar fata de o persoana a fost dispusa masura obligarii de a nu parasi localitatea.

In continuare, se efectueaza cercetari fata de suspecti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de droguri de risc si trafic de droguri de mare risc.

Foto: expresspress.ro

     
Tag-uri: suspecti, droguri, arest, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii