A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832655.5509.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Statie RATP, redecorata cu casti supradimensionate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-07-2015, ora 15:09

Iasi: Statie RATP, redecorata cu casti supradimensionate

Articol de Cristian Amariei
WINK continua seria proiectelor creative pe suportul desemnat de statiile de calatori RATP. impreuna cu Open Mind, una dintre cele mai importante companii din segmentul Call Center din Romȃnia, statia Gara, cu sens spre Canta, a capatat un format atipic. Casti supradimensionate si un design personalizat dezvaluie specificul companiei si atrage atentia asupra oportunitatilor de munca pe care le ofera vorbitorilor de limba italiana.

“Prin acest concept ne alaturam companiilor care, prin proiecte proprii de comunicare, contribuie concret si activ la modernizarea statiilor iesene. Dincolo de faptul ca am dorit sa atragem atentia asupra oportunitatilor de munca pe care Open Mind Romania le ofera, suntem incantati ca am reusit sa contribuim la schimbarea in bine a statiilor de calatori printr-un proiect creativ”, spune Maria Bogus, Marketing Manager, Open Mind Romania.

In completarea castilor supradimensionate vine o oglinda pozitionata in interiorul statiei care, dincolo de utilitatea ei concreta, ii incurajeaza simbolic pe calatori sa se priveasca in ipostaza de viitori angajati ai Open Mind. Prin locurile de munca puse la dispozitia cunoscatorilor de limba italiana, Open Mind vine in ajutorul persoanelor care, fie au lucrat o perioada in Italia si s-au lovit de greutati in incercarea de a gasi un loc de munca decent la intoarcerea in tara, fie persoanelor care au invatat limba italiana la scoala sau din pasiune.

Statia Gara este echipata cu harta retelei de transport in comun, iar spatele este disponibil afisajului public gratuit.
     
Tag-uri: iasi, ratp, statii, decor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii