A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834189.4279.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Sofer prins circuland cu o viteza dubla fata de cea legala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-07-2014, ora 11:03

Iasi: Sofer prins circuland cu o viteza dubla fata de cea legala

Articol de Cristian Amariei

Pe data de 4 iulie, politistii din cadrul Serviciului Rutier Iasi au organizat o actiune pe drumurile publice din judet, pentru prevenirea si combaterea accidentelor rutiere, precum si pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta regimul legal de viteza sau efectueaza manevra de depasire in mod ilegal.

Au fost aplicate 95 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 27.740 lei. Politistii au sanctionat 48 de soferi care au incalcat regimul legal de viteza si 3 soferi care au efectuat depasiri nelegale. Au fost retinute in vederea suspendarii 10 permise de conducere, 2 placute cu numere de inmatriculare si un certificat de inmatriculare.

A fost depistat conducatorul unui auto, C. Nicolae, de 28 de ani, din Falticeni, judetul Suceava, care conducea pe raza localitatii Costesti cu viteza de 101 km/h, control radar, limita legala fiind de 50 km/h. Soferul a fost sanctionat cu 810 lei si i s-a retinut permisul de conducere in vederea suspendarii”, anunta IPJ Iasi.

     
Tag-uri: sofer, viteza, radar, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii