A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834132.633.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Sofer oprit de politisti cu focuri de arma
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-03-2015, ora 11:11

Iasi: Sofer oprit de politisti cu focuri de arma

Articol de Cristian Amariei
In noaptea de 16 spre 17 martie, politistii din cadrul Sectiei 2 Politie, in timp ce efectuau serviciul de patrulare cu autospeciala din dotare, in zona Garii din Iasi, au sesizat faptul ca dinspre B-dul N. Iorga catre podul Alexandru cel Bun se deplaseaza o masina, al carui sofer nu poarta centura de siguranta, masina avand o traiectorie sinuoasa.

S-a incercat oprirea autoturismului folosindu-se sistemele acustice si luminoase, conducatorul auto refuzand sa opreasca. Politistii au pornit in urmarirea acestuia reusindu-se blocarea autoturismului pe str. Rascanu.

Conducatorul auto a oprit autoturismul, iar in momentul in care agentii de politie au coborat din autospeciala, acesta a plecat in tromba.

Potrivit IPJ Iasi, „Politistii au somat conducatorul auto sa se opreasca, folosindu-se armamentul din dotare, fiind executate focuri de arma in plan vertical. Conducatorul auto a refuzat sa opreasca, iar politistii au continuat urmarirea sa, fiind efectuate focuri de arma asupra pneurilor. in apropierea Garii Internationale Nicolina autoturismul s-a oprit, si intrucat ocupantii au incercat sa fuga s-a procedat la imobilizarea acestora.
Deoarece conducatorul auto emena halena alcoolica, s-a procedat la idenitificarea acestuia: A. Andrei, de 22 ani, din comuna Tibana, precum si la testarea cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur in aerul expirat.”

Soferul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoturismul a fost imobilizat la garajul Politiei din Iasi in vederea continuarii cercetarilor.

In urma folosirii armamentului din dotare, nu au fost provocate vatamari corporale sau leziuni persoanelor din autoturism.

Politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul de catre un sofer care se afla sub influenta alcoolului.

Foto: vremeanoua.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii