A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830098.9.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Sofer cu alcoolemie de 1,04 depistat de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-08-2015, ora 15:06

Iasi: Sofer cu alcoolemie de 1,04 depistat de politisti

Articol de Cristian Amariei
La data de 11 august, la ora 21:30, poli tistii Postului de Politie Miroslava au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada principala din satul Bratuleni, com. Miroslava soferul unui autoturism ce se deplasa din directa Bratuleni catre satul Vorovesti, ar fi acrosat o bovina ce se afla pe marginea drumului proiectand-o in sant.

Politistii s-au deplasat la fata locului si au costatat ca cele sesizate se confirma, fiind identificat si conducatorul autoturismului: H. Ion, de 58 ani.

„Intrucat, acesta, emana halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/litru, alcool pur in aerul expirat. Ulterior acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.”, au declarat reprezentantii IPJ Iasi.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui auto, fiind sub influenta alcoolului.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii