ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-05-2015, ora 10:54

Iasi: Sesiuni de training pentru studenti

Articol de Cristian Amariei
In perioada 23 – 24 mai studentii Universitatii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iasi si nu numai au ocazia sa participe la BEST Training Weekend, un eveniment ce consta in multiple sesiuni de training bazate pe soft-skills si antreprenoriat.

Sambata, 23 mai, evenimentul debuteaza cu primele sesiuni de training incepand cu ora 10:00, reunind atat studenti doritori de cunoastere, cat si un numar mare de traineri extrem de priceputi.

BEST Training Weekend este un eveniment educational organizat de catre BEST Iasi si aflat la cea dea patra editie. Evenimentul consta in 11 sesiuni de training oferite gratuit studentilor, sesiuni ce sunt atent concepute avand in vedere nevoile curente ale studentilor si, de asemenea, oportunitatile de dezvoltare ale acestora.
Sesiunile de training sunt concetrate pe doua arii:

Antreprenoriat, o arie ce cuprinde o gama larga de sesiuni de training precum: Lean Management, Managementul Vanzarilor sau Importanta inregistrarii Marcilor. Acestea au rolul de a stimula studentii si a le face cunoscut modul de viata proactiv.

Soft- skills – aceasta arie este una de mare importanta in dezvoltarea personala a studentilor. Necesitatile unei comunicari corecte si modul de administrare a timpului sunt doar cateva exemple relevante pe care BEST Training Weekend isi propune sa le prezinte.

Pentru inscriere si mai multe informatii in ceea ce priveste BEST Training Week-end Iasi: www.BTW.BESTis.ro

     
Tag-uri: iasi, training, studenti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii