ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-07-2013, ora 08:04

Iasi: Se cauta cercetatori pentru Institutul National de Cercetare Agronomica

Articol de Madalina Irimia

Institutul National de Cercetare Agronomica (INRA), primul institut de cercetare agronomica din Europa si al doilea din lume, lanseaza un apel la candidatura pentru recrutarea a 51 de cercetatori care stapanesc scrierea si implementarea de proiecte pentru o alimentatie sanatoasa si de calitate, o agricultura competitiva si durabila si un mediu inconjurator conservat si valorificat. 6 cercetatori vor fi alesi pentru a fi responsabili de cercetare (CR1) pe proiect, iar 45 vor ocupa un post de director de cercetare (DR2).

Pentru resposabil de cercetare pot aplica candidati cu 4 ani de experienta in cercetare si detinatori ai unei diplome de doctorat (sau echivalent), dar si cei care justifica experiente anterioare similare.

Proiectele candidatilor trebuie sa abordeze alimentatia si hrana, agricultura sau mediul inconjurator.

La director de cercetare pot aplica candidati cu 8 ani de experienta in cercetare si titulari ai unei diplome de doctorat (sau echivalent), dar si cei care justifica experiente stiintifice anterioare similare.

Proiectele acestora trebuie sa abordeze agronomia si mediul inconjurator, stiintele economice si sociale, stiintele numericului, sanatatea animala si vegetala, genetica si fiziologia animala si vegetala, alimentatia umana, igiena alimentelor sau ingineria procedeurilor.

Data limita de depunere a dosarelor de candidatura este 2 septembrie 2013.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii