A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756140.0118.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

“Iasi Science Festival”, in perioada 6 – 9 aprilie, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-03-2014, ora 11:20

“Iasi Science Festival”, in perioada 6 – 9 aprilie, la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Iasi Science Festival, primul festival de stiinta din regiunea Moldovei, se desfasoara in perioada 6 – 9 aprilie 2014, in Saptamana Scoala Altfel, un numar estimat de peste 35.000 de participanti fiind implicati in activitatile interactive incluse in program.

Conceptul creativ al festivalului cuprinde un ansamblu de evenimente grupate pe categorii de varsta, cu atractivitate atat pentru publicul larg, iubitori de stiinta de toate varstele, cat si pentru elevi. Evenimentele Iasi Science Festival se vor desfasura in centrul orasului (Science Picnic – Arena Stiintei), in laboratoarele universitatilor iesene (Science Lab) si in spatiile institutiilor partenere.

Activitatile festivalului fac accesibile notiunile stiintifice si tehnice printr-o abordare practica si concreta, avand rolul de a incuraja elevii si tinerii pentru o vocatie in domeniul stiintelor. In completarea acestora, evenimentele cu adresabilitate catre publicul larg au rol de popularizare a stiintei si de constientizare a rolului stiintei in viata de zi cu zi.

VEZI AICI programul festivalului!

     
Tag-uri: festival, stiinta, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
바카라사이트,  03.02.2023 05:43

Your information was very useful to me. That's exactly what I've been looking for 바카라사이트!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii