A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720206597.4606.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Saptamana europeana a democratiei locale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
16-10-2013, ora 16:31

Iasi: Saptamana europeana a democratiei locale

Articol de Alexandra Stefanescu

„Saptamana Europeana a Democratiei Locale" (SEDL), este un eveniment anual desfasurat sub egida Congresului Puterilor Locale si Regionale (CPLR) ale Consiliului Europei. Evenimentul va avea loc in perioada 14-30 octombrie 2013 si urmareste incurajarea participarii democratice la nivel local.

Pentru anul 2013, coordonatorii SEDL de la nivel european au propus ca subiect principal al editiei implicarea tinerilor in viata publica.

Deoarece anul 2013 este dedicat cetateniei active pentru tarile membre ale Uniunii Europene, in cadrul SEDL municipalitatea se va axa pe abordarea problemelor de participare a cetatenilor la viata publica, cu o atentie deosebita pe implicarea tinerilor, elevi si studenti, in colaborare cu scoli, colegii si universitati.

Evenimentul organizat in cadrul Saptamanii Europene a Democratiei Locale este in acest an un concurs de eseuri „O zi Primar pentru Iasi, capitala culturala" (cerinte: descrierea unui eveniment sau actiuni care sa constituie un avantaj sau argument pentru Iasi, capitala culturala in anul 2021). Concursul se adreseaza elevilor din invatamantul preuniversitar.

Perioada:

18 – 25 octombrie 2013: primirea eseurilor

30 octombrie 2013: stabilirea castigatorilor de catre o Comisie formata din reprezentantii Primariei Municipiului Iasi si Inspectoratului Scolar Judetean

31 octombrie festivitatea de premiere la Primaria Municipiului Iasi

Elevii vor trimite eseurile pe adresa informatii@primaria-iasi.ro sau le vor depune la centrele de cartier ale Primariei Municipiului Iasi.

Foto: footage.shutterstock.com

     
Tag-uri: eseu, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii