A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833067.0236.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: S-au dat drept gemeni pentru a trece ilegal frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
01-03-2016, ora 08:34

Iasi: S-au dat drept gemeni pentru a trece ilegal frontiera

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iasi - feroviar au depistat un cetatean moldovean care intentiona sa intre ilegal in Romania, insotit de prietenul sau si folosind documentul acestuia de calatorie. Deoarece documentele prezentate de cei doi erau eliberate pe acelasi nume, acestia au sustinut in fata politistilor de frontiera ca sunt frati gemeni.

In data de 28 februarie a.c., in jurul orei 17.30, doi barbati s-au prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Iasi feroviar, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, calatorind ca pasageri in trenul accelerat, care circula pe relatia Ungheni-Iasi. Barbatii s-au legitimat unul cu un pasaport romanesc si cel de al doilea cu un pasaport moldovenesc, in care era trecut acelasi nume, Tudor P., cu aceeasi data de nastere, ei declarand ca sunt frati gemeni.

„Avand suspiciuni cu privire la identitatea celor doua persoane, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice, in urma carora au constatat ca cele doua documente apartin barbatului care a prezentat la control pasaportul romanesc, iar cel de al doilea este cetateanul moldovean Ion P., in varsta de 35 ani.”, declara reprezentantii ITPF Iasi.

Barbatii au declarat ca intentionau sa ajunga in judetul Constanta in vederea gasirii unui loc de munca si deoarece Ion P. nu avea documente de calatorie valabile a intentionat sa intre ilegal in Romania folosind pasaportul prietenului sau.

Politistii de frontiera efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea, tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si complicitate la fals privind identitatea .
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii