A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664650.5306.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: S-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins beat la volan
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-02-2014, ora 13:20

Iasi: S-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins beat la volan

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 19 februarie, in jurul orei 16.00, politistii din cadrul Biroului Rutier Iasi, in timp ce efectuau serviciul de supraveghere si control al traficului rutier pe DJ 248A, pe raza localitatii Miroslava, l-au oprit pentru control pe soferul unui autoturism, C. Sorin, de 38 ani, din comuna Miroslava, judetul Iasi.

Intrucat prezenta halena alcoolica, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe data de 20 februarie, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Arestul I.P.J. Iasi, cercetarile fiind continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de refuz ori sustragere de a se supune prelevarii de mostre biologice necesare in vederea stabilirii alcoolemiei”, anunta IPJ Iasi.

Foto alba24.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii