A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818717.3714.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Roboti, drone si masini de curse, prezentate la EUROINVENT
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-05-2015, ora 09:01

Iasi: Roboti, drone si masini de curse, prezentate la EUROINVENT

Articol de Madalina Irimia
Cea de-a VII-a editie a EUROINVENT, cea mai mare expozitie de inventii, proiecte si cercetari din sud-estul Europei, va putea fi vizitata incepand de joi, 14 mai 2015, in Atriumul Palas Mall. Timp de trei zile, Iasul va fi centrul inventicii mondiale, toti cei pasionati de tehnologii de ultima generatie si de inovatiile din domenii variate putand admira exponate de pe intreg mapamondul.

EUROINVENT este organizat de Forumul Inventatorilor Romani, Centrul de Informare Europe Direct Iasi, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” Iasi si Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi si se va desfasura in perioada 14 – 16 mai, la parterul si etajul 1 al Atriumului Palas Mall. Expozitia reuneste creatii din Marea Britanie, Croatia, Egipt, India, Polonia, Coreea, Bulgaria, Macedonia, Taiwan si alte tari. Reprezentate de inventatori vor fi si Romania si Republica Moldova, care vor expune un numar mare de inovatii. Spre exemplu, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” va prezenta masini de curse, noul concept de ARO, roboti, drone, instalatii mecanizate si altele. Festivitatea de premiere va avea loc sambata, la ora 16.00.

La EUROINVENT vor participa inventatori de toate varstele, care isi vor face cunoscute creatiile din domenii variate, de la cele din sanatate si materiale de constructii, pana la jocuri si sisteme de protectie a mediului. Printre inventatori se numara si Tenith Adithyaa, un copil geniu al Indiei, care la cei 16 ani ai sai are deja peste 17 inventii. Noutatea acestei editii a EUROINVENT consta in organizarea Conferintei Internationale de Cercetari Inovative, joi, de la ora 12.00, la Congress Hall, in sala Vivaldi.

EUROINVENT este singurul eveniment din Romania organizat cu sprijinul International Federation of Inventors` Associations, asa cum este si Salonul International de Inventii de la Geneva.
     
Tag-uri: iasi, euroinvent, palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii