A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833887.4672.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Reprezentatie cu scandal. Un politist local a starnit revolta, dupa ce a oprit un spectacol stradal
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2014, ora 09:52

Iasi: Reprezentatie cu scandal. Un politist local a starnit revolta, dupa ce a oprit un spectacol stradal

Articol de Cristian Amariei
Un politist local a fost la un pas de a fi linsat de un grup de ieseni care se oprisera pe Bulevardul Stefan cel Mare, ca sa asculte recitalurile a doi studenti la Conservator. Omul legii a oprit concertul ca sa ii intrebe pe artisti daca au autorizatie de la Primarie pentru a canta intr-un loc public. intrebarea i-a infuriat la culme pe spectatorii care au ajuns sa il acuze pe politist de exces de zel.

Doi tineri, ambii studenti la Conservator, au inceput sa cante pe pietonalul Stefan cel Mare si, in scurt timp, zona s-a umplut de trecatori dornici sa-i asculte. Reprezentatia a fost intrerupta, insa, de un politist local care dorea afle daca cei doi au autorizatie de la Primarie.

"Au venit si i-au acuzat de incalcarea legii, desfasurare de activitati ecnonomice fara autorizatie," povesteste un trecator.

Cantaretii au refuzat sa opreasca spectacolul, spre bucuria publicului.

"S-au adunat mai multi oameni si s-au luat de politist. - V-au luat apararea? - Da," povesteste Alexandru Torgea, unul dintre cei doi studenti.

"Nu scrie nicaieri ca nu avem voie sa luam o chitara, sa stam sa cantam si in plus e un lucru frumos care ar trebui sa le placa si lor," a adaugat Andrei Anastase, care canta alaturi de Alexandru Torgea.

Politistul local a incercat sa le explice oamenilor ca isi face doar datoria si ca nu ii va amenda pe cei doi artisti.

"De obicei, cei care desfasoara activitati de genul asta au o autorizatie emisa de Primaria Municipiului Iasi. - Dumnealor au? - Momentan, nu. Nu am luat nicio masura, am vrut doar sa ma edific daca detin sau nu detin autorizatia emisa de Primaria Muncipiului Iasi," a motivat Ioan Cazacu, agent la Politia Locala.

La sfarsitul reprezentatiei, studentii au fost rasplatiti de spectatori cu aplauze si cu bani.

Sursa: digi24.ro
Foto: bzi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii