A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720180103.1976.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Iasi: Radare in trafic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-10-2014, ora 12:38

Iasi: Radare in trafic

Articol de Ana-Maria Onofrei
Politia ieseana a luat masuri suplimentare pentru o intoarcere in siguranta a pelerinilor catre domiciliu. Astazi, politistii rutieri vor fi prezenti pe principalele artere rutiere din judet. Acestia se afla in strada pentru asigurarea fluentei traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere si combaterea incalcarii regimului legal de viteza.
Politistii monitorizeaza traficul rutier, find prezenti cu autospecialele dotate cu aparatura de inregistrare, in vederea prevenirii evenimentelor grave si combaterii incalcarii regimului legal de viteza, fiind monitorizata principalele artere din judet, dar si celelalte aglomerari urbane.

Politia ieseana, prin intermediul Politiei Rutiere, recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat se dovedesc extrem de periculoase.”, informeaza IPJ Iasi.

Totodata, politistii rutieri atrag atentia asupra respectarii regimului legal de viteza intrucat viteza excesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic, reprezinta principalul factor generator al accidentelor rutiere in Romania.
In cadrul actiunilor rutiere desfasurate la data de 13 octombrie pe drumurile nationale si europene de pe raza judetului Iasi s-a avut in vedere prevenirea evenimentelor rutiere generate de nerespectarea regimului legal de viteza. Au fost aplicate 108 sanctiuni contraventionale, dintre care 60 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, valoarea sanctiunilor aplicate fiind de 35.450 lei . Au fost retinute in vederea suspendarii 16 permise de conducere, dintre care 13 pentru depasirea vitezei legale.

Spre exemplu, R. Mihai, de 54 ani din Navodari. judetul Constanta, in timp ce conducea un autoturism pe DN 24, in localitatea Schitu Duca, a fost depistat de aparatul radar circuland cu viteza de 112 km./h, viteza legala admisa fiind limitata la 50 km./h. A fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 810 lei, iar ca masura complementara permisul de conducere i-a fost retinut in vederea suspendarii pentru o perioada de 90 zile.

Foto: bzi.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii